Slik fungerer det

Trenger du hjelp til å komme i gang med planleggingen? Med vår digitale ønskeliste ligger forholdene til rette for at alle ønskene skal gå i oppfyllelse på den store dagen. Listen kan enkelt registreres i en av våre butikker eller her på Bryllupslisten.no. Bryllupslisten viser deres gaveønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet!1. Det første du må gjøre er å Opprette en bryllupsliste. Fyll inn så mye informasjons om mulig. NB. Du kan alltids logge inn og oppdatere informasjonen senere.

2. Sett opp ønskelisten. Klikk deg inn på Produkter & Serier i navigasjonsmenyen og legg til gaveønskene i Bryllupslisten. Dersom gjestelisten er lang, bør også ønskelisten være tilsvarende. Inkluder gjerne flere prisklasser. Husk at våre ansatte i Christiania Glasmagasin har lang erfaring med gavelister. De hjelper gjerne til med å sette opp eller oppdatere listen dersom dere tar kontakt. Du kan alltid logge inn på listen via Vår Bryllupsliste eller logg inn på Min side.


3. Når du er fornøyd med bryllupslisten er tiden inne for å distribuere den til gjestene. Bryllupslisten sendes gjerne med invitasjonen slik at gjestene slipper å spørre om ønskene, men du kan også sende via FB eller e-post. Husk uansett å formidle hvor listen ligger til både foreldre, forlovere og toastmaster. Ved å klikke inn på Finn Bryllupsliste kan gjester raskt og enkelt finne gavetips. Dere velger selv om listen skal ha passord eller om den skal være åpen for alle.

Hvorfor skrive Bryllupsliste hos Christiania Glasmagasin
Fra personlig veiledning til gode avtaler med våre samarbeidspartnere. Her er noen av våre største fordeler ved å registrere ønskeliste hos Christiania Glasmagasin og bryllupslisten.no

1. Personlig veiledning
Book veiledningstime i vår bryllupsavdeling i Oslo og få profesjonell veiledning fra en av våre kyndige medarbeidere. De vil sørge for at dere får en grundig gjennomgang av vårt sortiment tilpasset deres ønsker og behov. Vi setter opp bryllupslisten sammen med dere og registrer den slik at den blir tilgjengelig for alle deres gjester på bryllupslisten.no.

2. Hjelp til dine gjester
Vi hjelper også deres gjester med å finne de riktige gavene og registrer kjøpet på listen slik at dere unngår dobbeltkjøp og bytting i etterkant. I våre butikker tilbyr vi også lekker innpakning og gaven sendt til bryllupet dersom ønskelig.

3. Gave ved registrering
Alle som registrerer bryllupsliste i en av våre butikker for to vakre vinglass til en verdi av 550,- i serien Sentimento fra Hadeland Glassverk. Glassene er designet av Cecilie Moi Sindum og kombinerer design og funksjon på en lekker måte. Glassene har to inngraverte hjerter på fotplaten.

4. Kompletterings rabatt
Dersom det skulle stå igjen noen ønsker på bryllupslisten etter bryllupsdatoen gir vi dere 10% rabatt på alle gjenværende produkter i ordinært sortiment i hele seks måneder etter bryllupsdato.

5. Invitasjoner til bryllupsevents og kundekvelder
Vi er kjent for våre store bryllupsverts og holder årlig bryllupsmesser i blant annet Oslo og Trondheim. Med registrert bryllupsliste hos oss vil dere få invitasjoner til eksklusive events og kundekvelder i butikkene så vel som de største og beste bryllupsmessene i Norge.

6. Alt til den store dagen og resten av livet
I vår bryllup- og festavdeling i Lille Grensen i Oslo har vi alt dere trenger til planleggingen av den store dagen. Her kan dere bestille time og få personlig veiledning i alt fra antrekk og tilbehør til monogrammer og spesiallagede trykksaker. Vår stylist hjelper til med å finne det perfekte antrekket og tilbehøret, enten du er brud, brudgom, brudepike, brudesvenn eller gjest. Vi samarbeider med profesjonelle aktører på alt fra ringer og smykker til bryllupskake, og kan tilpasse alt til deres personlige stil og ønske. Les gjerne mer om vår bryllup og festavdeling på bryllupslisten.no

7. Gratis utgave av vårt magasin Deg&Ditt Bryllup
DEG&DITT BRYLLUP er et fullverdig bryllupsmagasin, og inneholder alt man trenger for å planlegge det perfekte bryllup. Magasinet gis ut hvert år og gir deg de siste trender innenfor brudemote, skjønnhet og velvære, ringer og smykker, reiser, blomster og festdetaljer. I tillegg finner du ekspertuttalelser, fotoreportasjer og ”gjør det selv”- artikler. I magasinet kan dere også følge en detaljert planleggingsguide som step by step tar dere gjennom de viktigste elementene innenfor de ulike fasene, slik at dere ikke glemmer noen viktige detaljer. Magasinet får dere gratis i alle våre butikker.

8. Nyhetsbrev med inspirasjon og tips
Vi og våre samarbeidspartnere har mange års erfaring med bryllup. Denne erfaringen og ekspertisen deler vi gledelig med dere. Som medlem av vår bryllupsliste mottar dere nyhetsbrev med inspirasjon og nyttige tips og ikke minst gode tilbud som dere får god nytte av i planleggingen av den store dagen.

 

 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.