Den perfekte venninneopplevelsen!

Norges største Bryllupsevent inntar Oslo Konserthus, og dette er den perfekte destinasjonen for venninne-tur. Er dere ute etter inspirasjon til bryllup? Eller ser dere kanskje rett og slett bare etter noe nytt og spennende å gjøre?

Blog_Event2_venninne7Søndag 29. januar 2017 er dagen å holde av – bryllupseksperten Christiania Glasmagasinarrangerer nemlig Bryllupsevent!

Vi fyller dagen med inspirasjon, gavedryss og god stemning. I jungelen av bryllupsinspirasjon og tips kan det være vanskelig å finne det som passer dere perfekt. Vi har erfaringen og sammen med våre mange samarbeidspartnere hjelper vi dere å skape deres drømmebryllup.

Perfekt som venninnetur!

Tove Toftaker Varpestuen, 27, reiste fra Lillehammer sammen med venninnen for å være med på vårt forrige Bryllupsevent i januar i år.

Blog_Event2_venninne2De to venninnene skal begge gifte seg, og tok turen for å få inspirasjon og tips til planlegging. Samtidig fikk de også tid til venninnekos, et stort pluss!

- Jeg anbefaler å ta turen til alle mine venninner, da du ikke nødvendigvis trenger å gifte deg for å være med. Det er mange gode tips til forlovere også, forteller hun.

Blog_Event2_venninne6 Tove likte arrangementet så godt at hun allerede har meldt seg selv og en annen venninne på neste event, de gleder seg!

Det spennende programmet

På eventet treffer dere en rekke spennende utstillere fra ulike bransjer tilknyttet bryllup, som alle er der for å gi dere eksperttips og råd. Se de fineste gavetipsene og sett opp den ultimate bryllupslisten hos oss. Her får du alt på ett sted.

Blog_Event2_venninne4 Det er ikke lett å vite hvor man skal starte. Det er mange valg som må tas før den store dagen, alt fra invitasjoner og selskapslokale til brudekjole og dress skal planlegges. Vi gir den beste hjelpen til planlegging av deres drømmedag, og alt annet som følger med.

Blog_Event2_venninne5 Stort gavedryss

Når du kjøper billett blir du også automatisk med i trekningen av et Honeymoon-cruise, du får goodiebag til en verdi av 1000 kroner og du kan vinne bryllupslisten din ved å opprette en liste der og da.

Kjøp billetter i dag for å sikre dere de beste plassene! Billettene koster 350,- og fås kjøpt på Ticketmaster

Vi gleder oss til gi dere en uforglemmelig opplevelse med inspirasjon og hygge!Blog_Event2_topp-nyBlog_Event_billetter2016-2

Kommentarer Skriv en kommentar

Svar

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.