Din perfekte bryllupsliste!

Trenger du hjelp til å komme i gang med planleggingen? Slik går du frem for å lage den perfekte bryllupslisten! Christiania GlasMagasin har lang erfaring med gavelister og vi hjelper dere gjerne med å sette opp listen!

Ønsk dere noe dere vil ha Et bryllup er en unik anledning til å ønske seg noe man har drømt om lenge, enten det er et vakkert pen servise i porselen eller de sylskarpe kjøkkenknivene dere aldri tar dere råd til å kjøpe selv. Vi vet hvor vanskelig det kan være å kjøpe gaver til andre, og vi har forskjellige preferanser og tanker om hva vi liker og synes er pent. Deres gjester vil gjerne gi bort en gave de vet faller i smak og blir brukt. Bryllupslisten er derfor et viktig verktøy både for deres gjester og for dere selv.

Planlegg for fremtiden Det er nå dere skal skape et felles hjem for fremtidens behov. Ønsk dere produkter dere kan ha glede og nytte av i et langt samliv og som er tilpasset deres interesser og behov. Tenk på hva dere vil ha bruk for både i hverdagen som ved høytider og festlige anledninger. Kanskje trenger dere flere ting når familien på begge sider er samlet eller når dere invitere alle vennene på middag eller   fest i deres nye hjem?

Gå kategorisk til verks Legg en plan og bygg opp listen etter varegrupper for å få en bedre oversikt over hva dere trenger og ønsker dere. I butikkene våre får dere en grundig liste som dere kan bruke som utgangspunkt og verktøy. En god og fullstendig bryllupsliste bør også inneholde produkter i ulike prisklasser. Mange av gjestene foretrekker å gå sammen for å spleise på noe ekstra fint, så ikke vær redd for å sette opp litt kostbare produkter.Dersom dere forventet mange gjester i bryllupet bør listen være tilsvarende i utvalg. Det er alltid en fordel for gjestene dine om de har litt å velge i.

3-DES_BILDERBLOGG4

Kommentarer Skriv en kommentar

Svar

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.