Bridal Trunk Show i Lille Grensen 5, Oslo

Trunkshow_Bloggammel_1170px-topp

Velkommen til Bridal Trunk Show med Hayley Paige den 18., 19. og 21. november hos Christiania Glasmagasin, 2. etasjen, Lille Grensen 5, i Oslo.

Hva er et trunk show?

Kommende bruder kan se et større utvalg av et brudemerket enn det som normalt er å finne i vår brudesalong. Begrepet `Trunk` kommer av at varer som transporteres til disse hendelsene blir fraktet i en ´trunk` pga store mengder.

Hvorfor booke en prøvetime 18., 19 eller 21. november?

Dette er en unik mulighet til å se og prøve de lekre brudekjolene fra Hayley Paige. Vi er de eneste i Norge som fører dette merket. Disse dagene har alle mulighet til å kjøpe drømmekjolen til 15% fra dette designermerket. Bestiller du drømmekjolen før 30. november er du med i trekning av 30% avslag på din HP kjole. 

Hva skjer disse dagene?

Vi har feststemning i butikken vår, mens brudene prøver kjoler; Alle handlende kunder som kjøper for over 100 kroner får prøve vinnerlykken. Sprekk en ballong og se om du har vunnet gave opptil 5000,- kroner.

Delta også på lykkehjulet og vinn flotte premier i november. Deltagere må melde seg på lykkehjulet i butikken denne helgen. Følg oss på instagram cgbryllup for å se hvem de heldige vinnerene er.

Ta gjerne med deg venninner, forlovere, bestevenn, mor eller svigermor! Alle er velkomne til å prøve lykken!

Hvem er Hayley Paige?

Haley Paige begynte sin motekarriere som intern for Nina Garcia på Elle magazine mens hun studerte på Cornell University. Hennes kjoler kan finnes i elite brude publikasjoner som Brides, The Knot, Martha Stewart Weddings and Town & Country Bryllup i USA samt omtalt på TV-kanaler, inkludert The Today Show, Good Morning America, E! News, say yes to the dress!, og god morgen nyheter rundt om i statene.

Trunkshow_Bloggammel_1170px2

Om brudekjolene

Hayely Paige bridal er en brudekolleksjon fra JLM Couture som etter kort tid har fått stor internasjonal annerkjennelse. Frisk, livlig og tillitsfull, omfavner Hayley Paige søt femininitet med et snev av edginess. Forlokkende kontraster, som gir hver kjole en uimotståelig karisma. Og som en siste finish er hver kjole navngitt, noe som gir liv til selve drømmedagen. Disse uanstrengte, flørtende feminine silhuetter sier kun en ting - noe vidunderlig er i ferd med å skje. Are you saying Yes to Hayley Paige?

Hvordan bestille prøvetime?

Book time på tlf: 458 36 193

Book time på mail: bryllupslisten@cg.no

Kommentarer Skriv en kommentar

Svar

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.